
Μμμ… τέλεια σοκολατένια brezeln
Ένα νόστιμο και πανεύκολο γλυκάκι για όλες τις ώρες!

Τραγανά brezeln σοκολάτας!
ΥΛΙΚΑ
• 375γρ. έτοιμη σφολιάτα
• 8 κουταλιές νουτέλα
• 50γρ. καβουρδισμένα και χοντροκομμένα φουντουκια
• 20γρ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα. Ανοίγουμε την σφολιάτα σε μια επιφάνεια με αλεύρι. Αλείφουμε την σφολιάτα με την νουτέλα και πασπαλίζουμε με τα φουντούκια. Κλείνουμε κυλινδρικά την σφολιάτα από την μια μεριά ως την μέση, κάνουμε το ίδιο και από την άλλη μεριά και πριν τα ενώσουμε βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσουν οι άκρες. Τα βάζουμε στο ταψί και τα πατάμε λίγο για να απλώσουν και τα πασπαλίζουμε με την ζάχαρη. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 με 15 λεπτά στους 220.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.