
Η συνταγή της επιτυχίας για κουραμπιέδες
Ένα είναι το μυστικό για πετυχημένους κουραμπιέδες!

#tsoulotip: Όσο περισσότερο το χτυπάμε, τόσο καλύτερη θα γίνει η ζύμη. Αυτό είναι το μυστικό στους κουραμπιέδες.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για περίπου 35 κουραμπιέδες των 35 γρ.
- 500 γρ. Αλεύρι
- 300 γρ. Φρέσκο βούτυρο
- 120 γρ. Αμύγδαλα, φιλέ
- 110 γρ. Ζάχαρη άχνη
- 20 γρ. Κονιάκ
- ½ κ.γ. Baking Powder
- 2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.