Συνταγή για πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Συνταγή για πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.

ΥΛΙΚΑ

  • 420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
  • 210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
  • 30 ml. Γάλα, πλήρες
  • 40γρ. Ζάχαρη άχνη
  • Ξύσμα από ένα λεμόνι
  • 1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
  • 1 Πρέζα αλάτι
  • 1 Αυγό


Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved