Πεντανόστιμο ψωμί από ρεβύθια

Μια λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Πεντανόστιμο ψωμί από ρεβύθια

#tsoulotip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα ρεβίθια με ρεβιθάδα.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
  • 1 ½ κ.σ. Αλάτι,κοφτές
  • 100 ml Γάλα
  • ½ κ.σ. Μαγιά
  • 125 γρ. Ρεβίθια
  • 100 ml Νερό,σε θερμοκρασία δωματίου
  • Ελαιόλαδο για το λάδωμα και το πασπάλισμα
  • Σουσάμι(όσο επιθυμεί ο καθένας)

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved