Συνταγή για λαχταριστό Moelleux (lava cake)

Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Αν τα moelleux δεν είναι παγωμένα, τότε τα ψήνουμε για ένα λεπτό λιγότερο.


ΥΛΙΚΑ

350 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα
170 γρ. Ζάχαρη + 30 γρ. επιπλέον για τα φορμάκια
50 γρ. Βούτυρο + 15 γρ. επιπλέον για τα φορμάκια
50 γρ. Αλεύρι
4 Αυγά, μέτρια
2 γρ. Αλάτι
2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved