Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα

Μια υπέροχη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι στη γάστρα

#tsoulotip: Σε περίπτωση που η γάστρα σας πίνει γρήγορα τα υγρά, κοιτάμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε λίγο ζεστό νερό.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά κομμένη σε κύβους πάχους 7*7εκ.
  • 1 στικ σέλερυ κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 μεγάλα καρότα, κομμένα οριζόντια στη μέση και έπειτα κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 5 φύλλα δάφνης
  • 3κλ. Θυμάρι
  • 2κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2κ.σ. βούτυρο
  • 2κ.σ. αλεύρι
  • 2κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2κ.σ. Worcestershire sauce
  • 2 κύβους ζωμό μοσχάρι
  • 1ltr. Χλιαρό νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved