Dip Παντζαριού - Συνοδέψτε το με κριτσινάκια και όχι μόνο

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Το συγκεκριμένο dip σερβίρετε πολύ ωραία με ψάρι.

ΥΛΙΚΑ

  • 2 παντζάρια, βρασμένα
  • 400γρ. γιαούρτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλικομμένες
  • 2κ.γ. ελαιόλαδο
  • 4κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
  • 1/2κ.γ. ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved