
Ριγκατόνι με κοτόπουλο & πέστο βασιλικού
Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Αν επιλέξετε να βάλετε τα κοινά ζυμαρικά (μακρυά), τότε καλό είναι να κόψετε το κοτόπουλο σε στικς.
ΥΛΙΚΑ
- 600 γρ. Στήθος κοτόπουλου
- 500 γρ. Ριγκατόνι
- 200 ml Κρέμα γάλακτος
- 150 ml Ζωμό κοτόπουλου
- 60 γρ. Ελαιόλαδο
- 40 γρ. Βούτυρο
- 2 κ.σ Πέστο βασιλικού
- Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.