Συνταγή για κοτομπουκιές με καπνιστή πάπρικα και θρυμματισμένα κορν φλεικς

Νόστιμη συνταγή που θυμίζει τα φαγάκια της μαμάς, από τον Γιώργο Τσούλη!

Συνταγή για κοτομπουκιές με καπνιστή πάπρικα και θρυμματισμένα κορν φλεικς

#tsoulotip: Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο το μαριναρισμένο κοτόπουλο τόσο πιο πλούσια γεύση αποκτά.

ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. Φυσικό στήθος κοτόπουλου
  • 100 γρ. Κορν φλεικς, θρυμματισμένα
  • 80 γρ. Παρμεζάνα
  • 80 γρ. Αλεύρι
  • 2 Αυγά, χτυπημένα
  • ½ κ.γ. Καπνιστή πάπρικα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για τη μαρινάδα:

  • 500 ml Ξινόγαλα
  • 1 κ.γ. Σκόρδο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. Κόλιανδρο, σκόνη
  • ½ κ.γ. Κύμινο, σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved