Έχετε φτιάξει ποτέ χαλβαδόπιτα; Αν όχι, σημειώστε τη δική μας συνταγή
Αν σας αρέσει ο χαλβάς, σίγουρα θα τη λατρέψετε!
#tsoulotip: Αν δε θέλετε να το κάνετε νηστίσιμο μπορείτε να πασπαλίσετε τα φύλλα με λιωμένο βούτυρο.
ΥΛΙΚΑ
- 3 φύλλα κρούστας (αυτά που χρησιμοποιούμε στο μπακλαβά)
- 300 γρ. χαλβά από σουσάμι
- 100 γρ. μαύρες σταφίδες
- 100 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
- Σουσάμι, για το πασπάλισμα της πίτας
- Ηλιέλαιο, για το άλειμμα των φύλλων
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com