Πάβλοβα με φρούτα - Αν δεν έχετε φτιάξει ποτέ, τώρα ήρθε η ώρα!

Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Όταν ψήνεται η μαρέγκα δεν ανοίγουμε το φούρνο. Ανάλογα το φούρνο, μπορεί να πάρει περισσότερο ή λιγότερο.

ΥΛΙΚΑ

  • 60 γρ. ασπράδια
  • 4 ασπράδια
  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.γ. ξύδι από λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. corn flour
  • 1 κ.γ. βανίλια, εκχύλισμα

Υλικά για την επικάλυψη:

  • 300 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
  • 2 κ.σ. ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
  • Ξύσμα & χυμό από 2 lime
  • 1 μπανάνα, κομμένη σε φέτες
  • 1 ακτινίδιο, κομμένο σε κυδωνάτες φέτες
  • 2 βανίλιες, κομμένες σε κυδωνάτες φέτες
  • Άχνη ζάχαρη, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved