Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!
![Σπαγγέτι με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και βαλσάμικο](https://cdn.mommd.gr/img/850/510/82/2018/10/22/938a195f8810cb9b31c6503221891897_L.jpg?t=Jv2QY2PWKHzLRkmlk7OCtw)
#tsoulotip: Τα παντζάρια θα τα βράσετε μόνο στην περίπτωση που είναι πολύ μεγάλα. Διαφορετικά απλώς τα καθαρίζετε και τα ψήνετε στο φούρνο.
ΥΛΙΚΑ
- 4κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μέτρια παντζάρια κομμένα στα 4
- 1κ.σ. φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 500γρ. μακαρόνια
- 2κ.σ. βούτυρο
- 240γρ. μανιτάρια λευκά κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
- 2σκ. σκόρδο λεπτοκομμένες
- 100γρ. κρέμα βαλσάμικο
- 1\2κ.σ. μπούκοβο
- 200γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com