Απλά γαλακτομπούρεκο: μια συνταγή να γλύφετε τα δάχτυλά σας

Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

Απλά γαλακτομπούρεκο: μια συνταγή να γλύφετε τα δάχτυλά σας

#tsoulotip: Μπορούμε αν θέλουμε να αρωματίσουμε το σιρόπι με πορτοκάλι κάνοντας ακριβώς την ίδια διαδικασία.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για 1 ταψί 33x26

  • 125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο
  • 1 πακέτο Φύλλο κρούστας

Για την κρέμα:

  • 600 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
  • 180 γρ. Σιμιγδάλι
  • 150 γρ. Ζάχαρη
  • 50 γρ. Βούτυρο
  • 3 Αυγά
  • 2 Βανίλιες
  • Για το σιρόπι:
  • 600 ml Νερό
  • 700 γρ. Ζάχαρη
  • 1 Ξύλο κανέλας, προαιρετικά
  • Μισό λεμόνι, πλυμένο καλά

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved