Μοσχάρι κοκκινιστό μέσα σε κολοκύθα

Φθινόπωρο και η κολοκύθα έχει την τιμητική της! Μία νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε αλάτι στη κολοκύθα,για να βγουν πιο εύκολα τα υγρά.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλη στρογγυλή κολοκύθα
  • 1 κιλό μοσχάρι,από σπαλομίτα,κομμένο σε κύβους 5x5εκ.
  • 2 μέτρια κρεμμύδια,κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 4 καρότα,κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 2 πράσινες πιπεριές,κομμένες στα τέσσερα
  • 4 πατάτες,κομμένες σε χοντρά κυβάκια
  • 1 κύβο ζωμό βοδινό
  • 2 σκ. σκόρδο,ψιλοκομμένες
  • 400 γρ. ντομάτα,κονκασέ
  • 6 λευκά μανιτάρια,κομμένα στα τέσσερα
  • 1 κ.γ. worcestershire sauce
  • 3 στικ σέλερι,σε κάθετες χοντρές φέτες
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 180 ml κόκκινο κρασί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 lt. νερό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved