
Λιγκουίνι με πέστο ρόκας, φέτα και φρέσκια ντομάτα
Μια νόστιμη και λαχταριστή συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

#tsoulotip: Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε φέτα μπορείτε εναλλακτικά στο τέλος να προσθέσετε παρμεζάνα.
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. λιγκουίνι
- 200γρ. baby ρόκα
- 2σκελίδες σκόρδο
- 2κ.σ. κουκουνάρι
- 100-150ml. ελαιόλαδο
- 50γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- αλάτι – πιπέρι
- 250-300ml. κρέμα γάλακτος πλήρης
- 2 ντομάτες ξεσποριασμένες και κομμένες σε κυβάκια
- 100-150γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.