Κανελόνια με κιμά - Η απόλυτη συνταγή

Πιο νόστιμη συνταγή αλήθεια δεν έχετε φτιάξει ποτέ ξανά!

#tsoulotip: Στο σοτάρισμα του κιμά μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε και 100 - 150 ml κόκκινο κρασί.

ΥΛΙΚΑ

Για τον κιμά:

  • 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 1 1/2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κιλό έτοιμη σάλτσα ντομάτας
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. ξερό βασιλικό
  • 1 καρότο, ψιλοκομμένο
  • 1 συσκευασία κανελόνια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για τη μπεσαμέλ:

  • 50 γρ. βούτυρο
  • 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 600 ml γάλα
  • 140 γρ. γκούντα τριμμένη
  • 140 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 κ.γ. Θυμάρι ξερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved