Γαλλική κρεμμυδόσουπα - Η συνταγή για να τη φτιάξετε

Αυθεντική γαλλική συνταγή για κρεμμυδόσουπα!

Γαλλική κρεμμυδόσουπα - Η συνταγή για να τη φτιάξετε

#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

ΥΛΙΚΑ

  • 800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες
  • 150γρ. βούτυρο
  • 150ml. λευκό κρασί
  • 500ml. νερό
  • 1 κύβο ζωμό μοσχαριού
  • 2 γαρύφαλλα ολόκληρα
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μισό κεφάλι σκόρδο
  • Αλάτι
  • 6 φέτες μπαγκέτα
  • 20γρ. κασέρι τριμμένο
  • Κονιάκ για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved