Γαλλική κρεμμυδόσουπα - Η συνταγή για να τη φτιάξετε
Αυθεντική γαλλική συνταγή για κρεμμυδόσουπα!
#tsoulotip: Τα κρεμμύδια τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά γιατί υπάρχει κίνδυνος να αρπάξουν και να μας χαλάσει τη γεύση.Ανακατεύουμε τη σούπα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
ΥΛΙΚΑ
- 800γρ. κρεμμύδια κομμένα στη μέση και έπειτα κομμένα κάθετα σε λεπτές φέτες
- 150γρ. βούτυρο
- 150ml. λευκό κρασί
- 500ml. νερό
- 1 κύβο ζωμό μοσχαριού
- 2 γαρύφαλλα ολόκληρα
- 3 φύλλα δάφνης
- 1κ.σ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Μισό κεφάλι σκόρδο
- Αλάτι
- 6 φέτες μπαγκέτα
- 20γρ. κασέρι τριμμένο
- Κονιάκ για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com