Συνταγή για παραδοσιακό μαμαδίστικο γιουβέτσι

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε αυτό το φαγάκι στο μυαλό μας έρχεται το άρωμα της σαλτσούλας με την κανέλα και το γαρίφαλο!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
  • ½ κιλό κριθαράκι χοντρό
  • 1 κσ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)
  • ¼ κγ. κανέλα σκόνη
  • ¼ κγ. γαρύφαλλο σκόνη
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 5-6 κσ. ελαιόλαδο
  • 1-1,5 λίτρο νερό
  • Τριμμένο κεφαλοτύρι για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved