Συνταγή για πενταντόστιμη ρεβιθάδα με τσιπούρα σοτέ

Άλλη μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξετε διαφορετικά τις τσιπούρες σας!

Συνταγή για πενταντόστιμη ρεβιθάδα με τσιπούρα σοτέ

#tsoulotip: Σοτάρουμε το ψάρι ξεκινώντας με την πέτσα προς τα κάτω έχοντας πολύ καυτό τηγάνι. Για να μη διπλώσει προς τα πάνω πατάμε με μια σπάτουλα.

ΥΛΙΚΑ

  • 4 Φιλέτα τσιπούρα (125 gr το καθένα)
  • Κρίταμο τουρσί (για το σερβίρισμα)

Για τη ρεβιθάδα

  • 1300 ml (5 κούπες) Νερό
  • 500 gr (1 συσκευασία) Ρεβίθια
  • 120 ml (8 κ.σ.) Ελαιόλαδο
  • 15 gr (1 κ.σ.) Αλάτι
  • 10 ml (2 κ.γ.) Μαγειρική σόδα
  • 2 Φύλλα δάφνης
  • 1 Κρεμμύδι (μεγάλο, ψιλοκομμένο)
  • 1 Κλωναράκι δενδρολίβανο (τα φύλλα)
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved