Συνταγή για νόστιμες και τραγανές πατάτες φούρνου

Τα παιδιά σας, θα θέλουν να τις τρώνε κάθε μέρα!

#tsoulotip: Η πατάτα για να γίνει τραγανή στο φούρνο, πρέπει όταν τη βγάλουμε από την κατσαρόλα, η επιφάνειά της να έχει ¨σκάσει¨, δηλαδή να είναι στα πρόθυρα να διαλυθεί.

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό πατάτες baby ξεφλουδισμένες
  • 50ml. ελαιόλαδο
  • 7-8 φύλλα φασκόμυλο
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • Αλάτι & πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved