
Συνταγή: Φτιάξτε ένα σωστό κλασσικό αυστριακό σνίτσελ
Το σνίτσελ είναι αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων.

Φτιάχνετε εύκολα, είναι πεντανόστιμο και συνδυάζεται με ό,τι θέλετε, σαλάτα, ρύζι, καλαμπόκι, μακαρόνια, αν και το σωστό βιεννέζικό σνίτσελ συνδυάζεται με πατατοσαλάτα.
Στην αυθεντική εκδοχή του σνίτσελ, χρησιμοποιείται τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο κρέατος κομμένο σε φέτες, οι οποίες έχουν χτυπηθεί για να γίνει πιο λεπτό.
Δείτε παρακάτω στο βίντεο μια πολύ απλή συνταγή για ένα αυθεντικό σνίτσελ, όμως δώστε σημασία στις λεπτομέρεις για να σας δικαιώσει.
Θα χρειαστείτε:
200 γ τριμμένη φρυγανιά
3 αυγά
100 γ αλεύρι
300 ml βούτηρο
1 λεμόνι
Δείτε στο βίντεο την διαδικασία για να το μαγειρέψετε:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.