Προφιτερόλ με παγωτό και σάλτσα σοκολάτας

Μια συνταγή του Γιώργου Τσούλη!

#tsoulotip: Τα σουδάκια όπως και κάθε παρασκευή στη ζαχαροπλαστική δε θέλει βιασύνη. Δώστε τον απαραίτητο χρόνο και την απαραίτητη προσοχή. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό παγωτό βανίλια (ή της επιλογής μας)

Για τα σουδάκια:

  • 200ml Νερό
  • 200γρ. Αυγά (4 μέτρια αυγά)
  • 100γρ. Βούτυρο (σε μικρά κομμάτια)
  • 100γρ. Αλεύρι
  • 2 Βανίλιες

Για τη σάλτσα σοκολάτας:

  • 220 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
  • 200 ml Κρέμα γάλακτος

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved