Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο
#tsoulotip: Επειδή η μαρινάδα έχει ζάχαρη το κρέας παίρνει γρήγορα χρώμα. Όποτε είμαστε προσεχτικοί στο ψήσιμο και ελέγχουμε συνεχώς να μη μας μαυρίσει το κρέας.
Υλικά:
- 1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες
Για τη μαρινάδα:
- 1κ.σ.σκόνη μουστάρδα
- 1κ.σ. καστανή ζάχαρη
- 1κ.σ. worcester sauce
- 1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη
- 5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας
- 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com