Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

#tsoulotip: Επειδή η μαρινάδα έχει ζάχαρη το κρέας παίρνει γρήγορα χρώμα. Όποτε είμαστε προσεχτικοί στο ψήσιμο και ελέγχουμε συνεχώς να μη μας μαυρίσει το κρέας.

Πανσετάκια με γιαούρτι και δυόσμο

Υλικά:

  • 1κιλό χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

  • 1κ.σ.σκόνη μουστάρδα
  • 1κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 1κ.σ. worcester sauce
  • 1/2κ.σ. σκόρδο σκόνη
  • 5-6κ.σ ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο σε κάθετες φέτες

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved