Συνταγή για πεντανόστιμες σκορδάτες φτερούγες στο τηγάνι (vid)

Αν σας αρέσουν οι φτερούγες αλλά θέλετε μια διαφορετική συνταγή για να τις απολαύσετε, εμείς σας έχουμε την πιο νόστιμη!

Φτερούγες στο τηγάνι με σκόρδο! Σημειώστε τη συνταγή, αγοράστε τα υλικά και φτιάξτε τες.

Υλικά:
20 φτερούγες
3 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε μικρά κομμάτια (όχι περαστές από τον τρίφτη)
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
λίγο θυμάρι
λίγο δεντρολίβανο

Εκτέλεση:
Βάλτε σε ένα τηγάνι 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο να ζεσταίνεται και ρίξτε μέσα το ψιλοκομμένο σας σκόρδο. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαραθεί. Προσοχή, δεν θέλουμε να κοκκινίσει.
Μετά από δύο λεπτά αφαιρέστε το σκόρδο με μια σουρωτή κουτάλα και βάλτε το σε ένα πιάτο.
Έπειτα, κόψτε τις φτερούγες στη μέση (κοπανάκια και φτερό) αλατοπιπερώστε τες και βάλτε τες στο τηγάνι με το ήδη αρωματισμένο λάδι από το σκόρδο.
Μαγειρέψτε για 10 λεπτά μέχρι να αλλάξουν χρώμα και προσθέστε το σκόρδο. Ανακατέψτε και σβήστε με το λευκό κρασί. Αφήστε ένα λεπτό μέχρι να εξατμιστεί το κρασί, προσθέστε λίγο θυμάρι, λίγο δεντρολίβανο και απολαύστε τες!

Δείτε τη διαδικασία στο βίντεο που ακολουθεί.

Καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved