Ψαράκι με μυρωδικά και πατάτες στην κατσαρόλα!

Είναι ένας εναλλακτικός τρόπος μαγειρέματος του ψαριού αν το πιτσιρίκι σας δεν αγαπά ιδιαίτερα την ψαρόσουπα ή το ψάρι ψητό.

Φτιάξτε το στην κατσαρόλα με πατάτες και μυρωδικά. Σίγουρα η γεύση του θα το ξετρελάνει!


ΥΛΙΚΑ
- 3 φιλέτα ψαριού
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 3 πατάτες
- 3 καρότα
- 3 κρεμμυδάκια χλωρά
- 1 ποτήρι κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
- αλάτι, πιπέρι και λίγη κανέλλα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι που έχετε κόψει σε ροδέλες και τα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα. Έπειτα αφού πάρουν λίγο χρώμα προσθέστε τις πατάτες και τα καρότα κομμένα και αυτά σε ροδέλες. Σβήστε με ένα ποτήρι κρασί, ρίξτε τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι, κανέλλα και 2 ποτήρια νερό. Αφήστε να βράσει έως ότου γίνουν τα λαχανικά. Λίγο πριν το τέλος, πάνω πάνω ακουμπήστε το ψαράκι και αφήστε να μαγειρευτεί για 15 λεπτά ακόμη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved