Θρεπτικός πουρές σε χρόνο dt!

Θρεπτικός πουρές σε χρόνο dt!

Αν είσαι μαμά, ξέρω ακριβώς τι σκέφτηκες μόλις διάβασες τον τίτλο: «Πφφφ! Πάλι για τον πουρέ σε σκόνη θα μας πει αυτή!». Και σου λέω ότι το ξέρω, γιατί πολύ απλά το έχω σκεφτεί κι εγώ άπειρες φορές. Καμία σκόνη δε θα μπορέσει ποτέ να αντικαταστήσει τη φρεσκάδα και την μυρωδιά της αληθινής πατάτας που βράζει και μετά γίνεται τέλειος και αφράτος πουρές με το γαλατάκι του και το βουτυράκι του. Όπως του αρμόζει και όπως μας αξίζει να τον τρώμε!

Ξέρω ξέρω… Βαριέσαι να καθαρίσεις πατάτες, να τις κόψεις σε μικρά κομμάτια και να τις βράσεις στην κατσαρόλα. Έχω μπει στα παπούτσια σου πολλές φορές. Ξέρεις πόσες φορές ξεκίνησα να φτιάχνω πουρέ και στην πορεία το… γύρισα σε ρύζι; Πολλές!

Ε λοιπόν σου έχω νέα! Φρέσκα νέα! Να, όπως οι καινούριες συσκευασίες του Μπάρμπα Στάθη!

p1

Πώς θα αισθανόσουν αν σου έλεγα πως πλέον μπορείς να αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ σακούλες με κατεψυγμένα φυσικά προϊόντα, από 100% λαχανικό το οποίο έχει βράσει, πολτοποιηθεί & καταψυχθεί σε κύβους;

p2

Βλέπω ήδη ένα χαμόγελο στα χείλη σου, αλλά και μία απορία: Πώς δεν το σκέφτηκα ποτέ εγώ αυτό;

Να λοιπόν που το σκέφτηκε ο Μπάρμπα Στάθης για όλες εμάς, εργένισσες και μη, που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά θέλουμε να τρεφόμαστε υγιεινά. Και εμείς και η οικογένειά μας.

Αυτές οι σακούλες, αποτελούνται από λαχανικά όπως αρακάς, πατάτα, γλυκοπατάτα και καρότο, διατηρούν όλες τις βιταμίνες, τη γεύση και τα θρεπτικά τους συστατικά και χρειάζονται μόνο 5’ μαγείρεμα, με νερό ή γάλα και προαιρετικά λίγο βούτυρο για να αποκτήσουν αφράτη και βελούδινη υφή. Κι όλα αυτά με την εγγύηση ποιότητας και φρεσκάδας Μπάρμπα Στάθης!

Κάπως έτσι, χθες έφτιαξα τον πρώτο μου πουρέ Μπάρμπα Στάθη. Άδειασα στην κατσαρόλα τους κύβους, πρόσθεσα μία κούπα γάλα και μία κουταλιά βούτυρο και ανακάτεψα το μείγμα μου σε χαμηλή φωτιά. Σε 5 λεπτά είχα μπροστά μου τέλειο, φυσικό και φρέσκο πουρέ πατάτας που μοσχομύρισε σε όλο το σπίτι! Όλοι έπεσαν με τα μούτρα στον πουρέ μου. Ίσα που πρόλαβα να κρατήσω μία μερίδα για μένα και το μωρό!

p3

Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τον πουρέ από αρακά, γλυκοπατάτα (τα παιδιά τρελαίνονται) και καρότο! Είναι super γευστικά και θρεπτικά συνοδευτικά για κρέατα και ψάρια! Δίνουν χρώμα στο τραπέζι και θρεπτική αξία σε κάθε πιάτο! Αποτελούν μια επιπλέον επιλογή χρήσης λαχανικών αυξάνοντας την ποικιλία στο καθημερινό τραπέζι!

p4

Δοκιμάστε τους νέους πουρέδες Μπάρμπα Στάθης και… #youwillthankmelater <3

p5
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved