Η καρμπονάρα της Gwyneth Paltrow θα γίνει η αγαπημένη σου συνταγή

Το βιβλίο μαγειρικές της Gwyneth Paltrow «It’ s All Easy», περιλαμβάνει πραγματικά εύκολες και γρήγορες συνταγές, που θα σας βγάλουν από τον κόπο για ένα βραδινό γεύμα.

Η καρμπονάρα της Gwyneth Paltrow θα γίνει η αγαπημένη σου συνταγή

Και η καρμπονάρα, που σας προτείνουμε, είναι μία από αυτές.

Εξάλλου και η ίδια η διάσημη ηθοποιός, μας τη συστήνει ως «Την τέλεια τεμπέλικη συνταγή, για γεύμα, απλή, γρήγορη, και σοκαριστικά εύκολη για να τα τη φτιάξεις».

gwyneth paltrows

Ας τη φτιάξουμε, λοιπόν:

Υλικά

28 γρ. μπέικον κομμένα σε πολύ μικρά κομμάτια
2 κρόκοι αυγών (ή 3 αν θέλετε να είναι περισσότερο κρεμώδης)
1 μεγάλο αυγό
1 ½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 κ.γ φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι (αν θέλετε προσθέτετε περισσότερο)
1 πακέτο bucatini (χοντρά σπαγγέτι, με τρύπα στο εσωτερικό)

Εκτέλεση

1. Βράζετε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα bucatini, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Μην τα αφήνετε πολύ ώρα, τα θέλουμε al dente.
2. Σε ένα μικρό τηγάνι (ή κατσαρολάκι) και στο μεσαίο, βάζετε το μπέικον και το μαγειρεύετε, μέχρι να γίνει τραγανό. Υπολογίστε, περίπου 8 λεπτά.
3. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύεται τους κρόκους, το αυγό, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα
4. Από το νερό που βράζετε τα ζυμαρικά, κρατάτε μία κούπα καυτό νερό. Κατόπιν τα σουρώνετε και τα προσθέτετε στο μπολ με τα αυγά και το τυρί και τα ανακατεύετε καλά να πάει το μείγμα σε όλα τα σπαγγέτι.
5. Προσθέτετε το μπέικον, ανακατεύετε ξανά. Στη συνέχεια, προσθέτετε και από 1 κ.σ από το καυτό νερό που είχατε κρατήσει. Αυτό το κάνετε, μέχρι να «δέσει» η σάλτσα και να έχετε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα. Υπολογίστε, περίπου το ¼ της κούπας.
6. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και άλλο τυρί, αλάτι ή πιπέρι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved