
Εύκολη λεμονόπιτα με τυρί κρέμα
Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για λεμονόπιτα, για όσους δεν αρέσει η έντονη γεύση του λεμονιού.

Μία ελαφριά λεμονόπιτα, που θα λιώσει στο στόμα σας.
Υλικά:
1 συσκευασία τυρί κρέμα
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1/3 της κούπας χυμό λεμονιού
1 πακέτο μπισκότα τύπου digestive
Εκτέλεση:
Χτυπάτε τα μπισκότα και τα τοποθετείτε στη βάση του πυρέξ. Στη συνέχεια, χτυπάτε το ζαχαρούχο για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και συνεχίζεται το χτύπημα. Σταδιακά ρίχνετε και το χυμό λεμονιού και συνεχίζετε, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μετά ρίχνετε το μείγμα, πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και το βάζετε στο ψυγείο. Χρειάζονται τουλάχιστον 2 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά και να σερβίρετε.
Tip: Προαιρετικά, αν θέλετε, πάνω από τη λεμονόπιτα βάζετε σαντιγύ.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.