
Πεντανόστιμος μπακλαβάς με αμύγδαλο!
Είναι ένα εύκολο γλυκό, ιδανικό για τις ημέρες των εορτών. Με τον παραδοσιακό τρόπο μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε έναν γευστικότατο μπακλαβά με γεύση αμυγδάλου και μπόλικο σιρόπι.

ΥΛΙΚΑ
- Ένα πακέτο φύλλο για μπακλαβά
- Αμύγδαλα
- Βούτυρο γάλακτος
- Μια δόση σιρόπι
- γαρύφαλλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και κόβουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, χοντροκομμένα. Στο ταψί μας στρώνουμε τρία φύλλα και τα βουτυρώνουμε, ρίχνουμε μια δόση αμύγδαλα και κάνουμε την ίδια διαδικασία έως ότου μας τελειώσουν τα φύλλα, αφήνοντας τρία για την επιφάνεια. Χαράζουμε τον μπακλαβά σε κομμάτια και σε καθένα από αυτά βάζουμε ένα γαρύφαλλο. Ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για 25 λεπτά περίπου. Όταν κρυώσει ρίχνουμε ζεστό το σιρόπι!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.