Πεντανόστιμη τηγανιά με χοιρινό, λουκάνικα και πολύχρωμες πιπεριές!

Είναι μια φανταστική ιδέα, ιδανική για το τραπέζι του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Πεντανόστιμη τηγανιά με χοιρινό, λουκάνικα και πολύχρωμες πιπεριές!

Μπουκίτσες χοιρινού και ψιλοκομμένα λουκάνικα συνδυασμένα με πολύχρωμες πιπεριές και πολλά αρωματικά! Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή

ΥΛΙΚΑ

- 500 γρ. χοιρινή τηγανιά

- 4 χωριάτικα λουκάνικα

- χυμό από ένα πορτοκάλι

- 3 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί)

- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

- 1 σκελίδα σκόρδο

- 1 ποτήρι λευκό κρασί

- θυμάρι, πάπρικα, πολύχρωμο πιπέρι σε κόκκους

- ελαιόλαδο

- αλάτι και ρίγανη

Ψιλοκόβουμε το χοιρινό και το λουκάνικο και τα σιγοβράζουμε με πολύ λίγο νερό σε ένα βαθύ τηγάνι. Μόλις πιεί το νεράκι προσθέτουμε το λάδι και μόλις ροδοκοκκινίσουν σβήνουμε με το πορτοκάλι και το κρασί. Έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο και αφήνουμε να ψηθεί προσθέτοντας λίγο νερό. Μόλις το πιεί ρίχνουμε όλα τα αρωματικά, το αφήνουμε να πάρει μια βράση και είναι έτοιμο. Συνοδεύεται τέλεια με αρωματικό ρύζι ή πατάτες babyμε θυμάρι και μέλι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved