Πασχαλινό brownies με σοκολατένια αβγά

Τα σοκολατένια αυγουλάκια τώρα το Πάσχα έχουν την τιμητική τους. Δείτε πως μπορούν να συνδυαστούν με ένα λαχταριστό σοκολατένιο brownies.

Υλικά:
185 γρ ανάλατο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
185 γρ κουβερτούρα υγείας κομμένη σε μικρά κομμάτια
3 μεγάλα αυγά
275 γρ ζάχαρη άχνη
85 γρ αλεύρι
40 γρ σκόνη κακάο
5 σοκολατένια αυγά
150 γρ μίνι αυγά
Για τη διακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πολύχρωμη τρούφα

Εκτέλεση:
Σε μπεν μαρί λιώστε το βούτυρο με την κουβερτούρα. Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα στην άκρη να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.
Βάλτε το φούρνο να ζεσταίνεται στους 180 βαθμούς Κελσίου και βουτυρώστε ένα τετράγωνο ταψάκι. (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταψάκι σιλικόνης ή να βάλετε χαρτί αντικολλητικό)
Σπάστε τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και ρίξτε τη ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά για πάνω από 8 λεπτά μέχρι να έχετε μια κρέμα διπλάσια σε μέγεθος από την αρχική στιγμή. Βάλτε μέσα τη σοκολάτα που λιώσατε πιο πριν και ανακατέψτε απαλά.
Ανακατέψτε το αλεύρι με το κακάο και ρίξτε το σιγά σιγά στο υγρό σας μείγμα. Μόλις ομογενοποιηθεί, βάλτε το μείγμα στο ταψάκι σας και ψήστε για περίπου 20 λεπτά. Έπειτα βγάλτε το από το φούρνο βάλτε επάνω τα σοκολατένια αυγουλάκια που θα έχετε σπάσει και βάλτε το ξανά στο φούρνο για 5 λεπτά επιπλέον.
Αφού το βγάλετε, πασπαλίστε με πολύχρωμη τρούφα, αφήστε το για μια ώρα και έπειτα κόψτε το.

Καλή επιτυχία!

πηγή: bbcgoodfood.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved