
Φανταστικές πατάτες baby… κρασάτες!
Είναι ένα υπέροχο πιάτο ιδανικό για να συνοδέψετε το κρέας που θα μαγειρέψετε τις ημέρες των εορτών.

Με απλά υλικά φτιάχνετε τις πιο γευστικές baby πατάτες με άρωμα κρασιού και μυρωδικών. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή:
ΣΥΝΤΑΓΗ
- 1,5 κιλό πατάτες baby
- 250 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 50 ml λάδι
- 150 ml νερό
- μισό κουταλάκι μπαχάρι τριμμένο
- μισό κουταλάκι πάπρικα
- 1 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
- 1 γεμάτη κουταλιά κόλιανδρο τριμμένο
- αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι αρκετό λάδι και τηγανίζουμε ελαφρά τις πατάτες για 10 περίπου λεπτά. Τις παίρνουμε με τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε σε μεγαλύτερη κατσαρόλα. Τις πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά, προσθέτουμε το κρασί, το νερό και το λάδι, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε τις πατατούλες να μαγειρευτούν για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Στο τέλος του μαγειρέματος η σάλτσα έχει μελώσει.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.