Πικάντικα ζυμαρικά με λουκάνικο και σπανάκι

Αν θέλετε να μαγειρέψετε ζυμαρικά αλλά με έναν ξεχωριστό τρόπο, σας έχουμε μία γευστική πρόταση.

Πικάντικα ζυμαρικά με λουκάνικο και σπανάκι

Προμηθευτείτε λουκάνικο γαλοπούλας (είναι πιο ελαφρύ) ή χωριάτικο λουκάνικο, δείτε αν έχετε λίγο σπανάκι στο ψυγείο σας και φτιάξτε μία πικάντικη, χορταστική μακαρονάδα. Μπορείτε αντί για βίδες ή πέννες να επιλέξετε τα κλασικά σπαγγέτι ή ότι άλλο ζυμαρικό θέλετε.

Υλικά
•Ζυμαρικά (βίδες ή πέννες)
•1 κουταλάκι του γλυκού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• δύο λουκάνικα γαλοπούλας κομμένα σε φέτες
• 2 μεγάλα κρεμμυδάκια ή 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
• 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
• 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
• 5 ντοματίνια
• πιπέρι και αλάτι
• 4 φλιτζάνια σπανάκι
• τυρί παρμεζάνα

SpicySausagePastaSkillet 03 mini



Εκτέλεση
1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέστε το λουκάνικο και τα κρεμμύδια, ανακατέψτε για περίπου 5 λεπτά και στη συνέχεια βάλτε το σκόρδο ανακατεύοντας συνεχώς.
2. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου, τα ντοματίνια και το πιπέρι.
3. Έχετε ήδη βράσει τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε μέσα στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε και το σπανάκι και ανακατεύετε για περίπου ένα λεπτό, μέχει να μαραθεί. Αλατίζετε.
4. Σερβίρετε τη μακαρονάδα με τυρί παρμεζάνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved