Ιδέες για το γλυκάκι στη βάφτιση του παιδιού σας

Ενα από τα δεκάδες έθιμα της χριστιανικής βάφτισης, θέλει τους γονείς να τιμούν τους καλεσμένους τους στη βάφτιση του παιδιού, κερνώντας ένα γλυκάκι.

Ιδέες για το γλυκάκι στη βάφτιση του παιδιού σας

Οι ιδέες για κεράσματα ειναι άπειρες:

Ας δούμε 5 από τις πιο εύκολες και εντυπωσιακές που βρήκαμε για σας:

1. Τρουφάκια.

sok3

Το κλασσικό είναι πάντα της μόδας, και τρώγεται από όλους, όλες τις εποχές. Ανάλογα με το θέμα της βάπτισής σας μπορείτε να προσαρμόσετε σχετικά σημαιάκια ή πιατάκια!

Δείτε συνταγές για τρουφάκια εδώ.

2. Πολύχρωμα μπισκότα

cook3

Τα μπισκότα με την τεχνική της ζαχαρόπαστας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά τόσο για τα μικρά παιδιά όσο και για τους μεγαλύτερους φίλους. Προσαρμόστε τα στο θέμα σας και σας εγγυώμαστε ότι θα γίνουν ανάρπαστα!

Για τους πολύ μικρούς καλεσμένους σας μπορείτε να φτιάξετε και έξτρα βρεφικά μπισκότα! Δείτε εδώ τη συνταγή, με τρια μόνο υλικά!

3. Cake pops

stic2

Τα Cake Pops και τα γλυκά σε ξυλάκια είναι ένα trend των τελευταίων χρόνων, που “κερδίζει” συνεχώς έδαφος, καθώς είναι ιδανικά για εκδηλώσεις με πολλά άτομα και εύκολο να σερβιριστούν.

Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας!

4. Candy bar
Eνα μπουφέ με όλων των ειδών τα καραμελάκια θα κετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Με ανάλογα χαρτονάκια και κορδελίτσες προσεγγίζετε το θέμα της βάφτισης, και με χάρτινα χωνάκια ή σακουλάκια κάνετε τους καλεσμένους να ...αδειάσουν τα βάζα σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ψανδυ βαρ

5. Σοκολατένια κουταλάκια

Η πιο εύκολη και οικονομική πρόταση!

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Σοκολάτα γάλακτος
Χρωματιστή τρούφα
Χρωματιστά κουταλάκια μιας χρήσης.
Μικρά σακουλάκια και κορδελίτσα για τύλιγμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Λιώνετε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και γεμίζετε με ένα κουτάλι τα χρωματιστά κουταλάκια. Τα ακουμπάτε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίζετε με τρούφα. Τα αφήνετε να στεγνώσουν και είναι έτοιμα για φάγωμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved