5 έξυπνες ιδέες για hot dog μόνο για παιδιά

Τα περισσότερα παιδιά αγαπούν τα hot dogs ενώ στα παιδικά πάρτι κάνουν θραύση.

5 έξυπνες ιδέες για hot dog μόνο για παιδιά

Ξέρουμε, δεν είναι η πιο υγιεινή επιλογή για ένα παιδί όμως υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνετε τα hot dogs λιγότερο ανθυγιεινά.
Μπορείτε για παράδειγμα αντί για την κλασική μαγιονέζα ή μουστάρδα να συνοδεύσετε το λουκάνικο με μακαρόνια, τυρί ή λαχανικά ή να αντικαταστήσετε το κλασικό ψωμάκι, με πολύσπορο ή με σπιτική ζύμη και να δώσετε στα hot dog σας περίεργα σχήματα.

Στα σούπερ μάρκετ και ειδικά σε καταστήματα αλλαντικών θα βρείτε μεγάλη ποικιλία λουκάνικων από κοτόπουλο, αγριογούρουνο, βουβάλι , κ.ο.κ. που δεν έχουν λίπος και είναι πιο υγιεινά. Εμείς σας προτείνουμε επτά ιδέες και εσείς επιλέγετε.

#1. Mac cheese dogs

hot dog recipes 01

Αντί άλλης σως, μπορείτε να συνοδεύσετε το κλασικό ψωμάκι και το λουκάνικο με κοφτό μακαρονάκι και τυρί που θα έχετε φτιάξει ξεχωριστά.

#2. Σπαγγέτι με λουκάνικα

hot dog recipes 02

Τρώγονται είτε με το κλασικό ψωμάκι του hot dog , είτε στο πιάτο ως μακαρονάδα απλή με λουκάνικο.

#3. Mini dog muffins

hot dog recipes 03

Το λουκανικάκι παραμένει αλλά αλλάζει το ψωμάκι. Φτιάχνεται την κλασικά αλμυρά muffins και προσθέτετε το λουκάνικο. Η σως είναι προαιρετική.

#4. Hot dog χταπόδι

hot dog recipes 04

Είναι εύκολο να φτιάξετε αυτό το λουκάνικο χταπόδι και τα παιδιά σας θα το ευχαριστηθούν.

#5. Σταθμός των hot dogs

hot dog recipes 05 e1436373670953

Ηot dog για όλα τα γούστα...Με λαχανικά, σαλάτες αλλά και σως.

#6. Φιδάκι hot dog

hot dog recipes 06

Οπως πλάθετε τα κουλουράκια, φτιάχνετε και αυτά τα ευφάνταστα hot dogs. Επιλέγετε τη ζύμη που θέλετε, τη στριφογυρίζετε στο λουκάνικο και διακοσμήτε με κόκκινη πιπεριά (γλώσσα).

#7. Λουκανικάκι σπιράλ

hot dog recipes 07

Πείτε μας αν μπορείτε να αντισταθείτε στη θέα και μόνο αυτού του ξεχωριστού hot dog. Πιστεύουμε πώς όχι. Ο τρόπος για να τα φτιάξετε είναι απλός: Κόβετε σε λωρίδα τη ζύμη και την περιστρέφετε γύρω από το λουκάνικο. Ψήνετε και προσθέτετε το ξυλάκι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved