Το πιο νόστιμο dip ελιάς για τα καλοκαιρινά σας μεζεδάκια!

Είστε στη βεράντα σας ή στον κήπο σας, ή ακόμη και στην παραλία και θέλετε να απολαύσετε μεζεδάκια με ουζάκι... Σας δίνουμε τη συνταγή για ένα εύκολο και γρήγορο ντιπ ελιάς με κουκουνάρι, για να βουτάτε μεσα ψωμάκια, κριτσίνια, παξιμάδια, ντομάτα και ό,τι άλλο νομίζετε ότι σας ταιριάζει!

Το πιο νόστιμο dip ελιάς για τα καλοκαιρινά σας μεζεδάκια!

Θα χρειαστείτε:

3 φλιτζάνια ελιές χωρίς κουκούτσι
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές κουκουνάρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι

Εκτέλεση:

Βάζετε τις ελιές στο μπλέντερ, προσθέτετε το σκόρδο, τα κουκουνάρια, τα χτυπάτε και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Ρίχνετε το λάδι, το ξίδι και ανακατεύετε καλά.
Σκεπάζετε το μπολ και το διατηρείτε στο ψυγείο.

Σερβίρετε με λεπτές φρυγανισμένες φέτες ψωμί, κριτσινια, φρυγανιές, τυράκια, ντοματάκια... και το υπόλοιπο καλοκαιρινό σας τραπέζι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved