Πανεύκολο παγωτό σάντουις με 5 υλικά

Όσο οι μέρες περνούν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Για να δροσιστείτε λοιπόν σας έχουμε την πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για παγωτό σάντουιτς.

Πανεύκολο παγωτό σάντουις με 5 υλικά

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι:
2 παγωμένες μπανάνες
1 φακελάκι βανίλια
1 κούπα γάλα αμυγδάλου
½ κούπα και κάτι παραπάνω δάκρυα σοκολάτας
1 πακέτο μπισκότα τύπου petit beurre

Εκτέλεση:
Βγάλτε τις μπανάνες από τη κατάψυξη και τοποθετήστε τις στο μπλέντερ μαζί με το γάλα αμυγδάλου και το κακάο. Πολτοποιήστε μέχρι να έχετε ένα παγωμένο ομοιογενές μείγμα. Έπειτα με ένα κουτάλι αναμίξτε τα δάκρυα σοκολάτας.

smores ice cream sandwiches5

Πώς θα φτιάξετε τα σάντουιτς:

Υπάρχουν δύο τρόποι α) Πάρτε ένα μπισκότο και βάλτε 1-2 κουταλιές και σκεπάστε με το άλλο. Ακολουθήστε αυτή την τακτική και τοποθετήστε στην κατάψυξη.

β) Στρώστε τα μπισκότα σε ένα ταψί, απλώστε το μείγμα επάνω τους και σκεπάστε με τα άλλα μπισκότα στο τέλος. Φροντίστε να έχουν τα μπισκότα σας την ίδια φορά και πάνω και κάτω στο ταψί σας. Τοποθετήστε στην κατάψυξη. Μόλις είναι έτοιμα παγωμένα μπορείτε με ένα μαχαιράκι να ξεχωρίσετε τα σαντουιτσάκια και να τα απολαύσετε.

Καλή επιτυχία!

Αν πάλι θέλετε σοκολατένιο το παγωτό σας, μπορείτε να αφαιρέσετε τη βανίλια και να προσθέσετε 1/2 κούπα κακάο. Επίσης προεραιτικά μπορείτε να λιώσετε κουβερτούρα και να βουτήξετε το μισό παγωμένο παγωτάκι σας, για να πετύχετε το σχέδιο της φωτογραφίας.

πηγή φωτογραφίας: loveandoliveoil.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved