Mojito καρπούζι: Η πιο δροσερή καλοκαιρινή συνταγή

Ακόμη και το καλοκαίρι οι μαμάδες τρέχουν. Είτε γιατί τα παιδιά τους τα έχουν στείλει σε κάποιο camp είτε γιατί είναι μαζί τους στο σπίτι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Mojito καρπούζι: Η πιο δροσερή καλοκαιρινή συνταγή

Όπως και να έχει, είτε είσαι εργαζόμενη μαμά είτε νοικοκυρά στο σπίτι, κουράζεσαι εξίσου το ίδιο και χρειάζεσαι εξίσου κάποιες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μόνη σου. Εκμεταλλευτείτε ένα βράδυ, βάλτε λίγο νωρίτερα τα παιδιά για ύπνο, κάντε ένα χαλαρωτικό ντουζάκι, βγείτε στο μπαλκόνι σας, ανάψτε κεράκια και απολαύστε το σούπερ καλοκαιρινό mojito καρπούζι που θα μάθετε σε λίγα λεπτά τη συνταγή.

Fresh Watermelon Mojitos

Μπορεί να ακούγεται ιδανικό και μπορεί να γίνει αν το θέλετε. Γράψτε σε ένα χαρτί τα υλικά και φτιάξτε το. Αξίζετε και εσείς μια στιγμή ηρεμίας στο σπίτι σας.

Υλικά:
6 φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κύβους
1 φλιτζάνι σιρόπι ζάχαρης (
50 φρέσκα φύλλα δυόσμου
¾ του φλιτζανιού χυμό lime
1 φλιτζάνι λευκό ρούμι
σόδα
πάγο

Watermelon Mojitos

Εκτέλεση:
Βάλτε το καρπούζι στο μπλέντερ και πολτοποιήστε το. Αν θέλετε προαιρετικά, μπορείτε να σουρώσετε λίγο από τον πολτό κρατώντας το χυμό και να μην τον χρησιμοποιήσετε όλο. Μετρήστε 2 φλιτζάνια πολτοποιημένου καρπουζιού.
Τοποθετήστε τα φύλλα δυόσμου μέσα σε μια μεγάλη κανάτα Προσθέστε λίγο χυμό καρπουζιού και ανακατέψτε μέχρι να απελευθερωθούν οι γεύσεις της μέντας.
Προσθέστε τον υπόλοιπο χυμό καρπουζιού, τον φρέσκο ​​χυμό λάιμ, τα ⅔ από το σιρόπι ζάχαρης και το ρούμι. Συμπληρώστε πάγο στην κανάτα και γεμίστε μέχρι την κορυφή με σόδα.
Ρυθμίστε τη γλυκύτητα με επιπλέον σιρόπι εάν χρειαστεί.
Γαρνίρετέ το με φύλλα δυόσμου, φέτες lime και μπαστουνάκια καρπουζιού!

Σερβίρετε αμέσως.

Καλή απόλαυση και μην ξεχάσετε να βάλετε την αγαπημένη σας μουσική!

Πηγή φωτογραφιών: spendwithpennies.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved