Φτιάξτε μους... τυριών! Απίθανη και πανεύκολη!

Κοντά στον όμορφο Γερολιμένα, μάθαμε για τη μους τυριών, την οποία εκεί προσφέρουν με όλων των ειδών τις μαρμελάδες στο πρωινό τους... Ειδικά με μαρμελάδα ντομάτας, ντόπια, σπιτική, της οποίας τα μυστικά δεν έχουμε μάθει εξολοκλήρου ακόμη...

Μάθαμε όμως για την πεντανόστιμη μους τυριών, που ταιριαζει σε κάθε είδους επίσημο ή ανεπίσημο τραπέζι, σνακ, ορεκτικό, επιδόρπιο, σαλάτα... Χιλιάδες χρήσεις σε μια πανεύκολη συνταγή!

Υλικά

500γρ τυρί φέτα
2 αβγά
1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές αλεύρι

Τρόπος Εκτέλεσης

Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ, μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
Τα βάζουμε σε φόρμα, και τη φόρμα σε ένα μεγαλύτερο ταψί με νερό.
Τα ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Η μους είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή ή κρύα.

Προτείνουμε να τη δοκιμάσετε με μαρμελάδα της αρεσκείας σας, όπως τη δοκιμάσαμε κι εμείς.
Αν βρείτε μαρμελάδα ντομάτας, ακόμη καλύτερα! Ο συνδυασμός είναι εκπληκτικός!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved