
Ψητό κοτόπουλο με μπαλσάμικο ξύδι!
Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή για τις μέρες που δεν έχετε και πολύ χρόνο παρόλο που δείχνει αρκετά πολύπλοκη.

Υλικά:
5/8 κουταλιάς του γλυκού αλάτι
¾ κουταλιάς του γλυκού μάραθο
½ κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
¼ κουταλιάς του γλυκού σκόρδο
¼ κουταλιάς του γλυκού ρίγανη
4 στήθη κοτόπουλου με βγαλμένη την πέτσα
2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κούπες κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1 κούπα κίτρινη πιπεριά
½ κούπα λεπτά κομμένο κρεμμύδι
1 ½ κουταλιά του γλυκού δεντρολίβανο
1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι
Προετοιμασία:
Ζεστάνετε ένα τηγανάκι σε μεσαία φωτιά. Συνδυάστε ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι, μάραθο, ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι, σκόρδο, ρίγανη. Βάλτε το μείγμα στο κοτόπουλο και προσθέστε 1 ½ κουταλιά λάδι. Μαγειρέψτε το για τρία λεπτά, γυρίστε το και μαγειρέψτε για ακόμη 1 λεπτό. Βάλτε το σε ένα ταψάκι και ψήστε για δέκα λεπτά. Βάλτε το λάδι σε άλλο τηγανάκι και προσθέστε τις πιπεριές, το δεντρολίβανο και τα υπόλοιπα υλικά. Σοτάρετε για 3 λεπτά. Ρίξτε το ξύδι, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε για ακόμη τρία λεπτά. Βάλτε το μετά πάνω στο κοτόπουλο για να σερβίρετε.
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.