Λαχταριστό μοσχαράκι με ρεβίθια!

Σίγουρα δεν θα περιμένατε ποτέ πως το μοσχαράκι μπορεί να συνδυαστεί με όσπρια!

Κι όμως δοκιμάστε να φτιάξετε μοσχαράκι κοκκινιστό με ρεβίθια και σίγουρα τα πιτσιρίκια σας θα ξετρελαθούν! Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να τρώνε με ευκολία τα όσπρια!

ΥΛΙΚΑ

- 1 κιλό μοσχάρι

- 1/2 κιλό ρεβίθια

- 1/2 ποτήρι λάδι

- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

- 1/2 κιλό τομάτες ψιλοκομμένες

- αλάτι

- Λίγο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το κρέας κομμένο σε κομματάκια. Έπειτα προσθέτουμε την τομάτα, πιπέρι, αλάτι και νερό τόσο ώστε να σκεπάσει το κρέας και αφήνουμε να βράσει για 10-15 λεπτά. Μετά στραγγίζουμε τα ρεβίθια (τα έχουμε βάλει από το βραδύ στο νερό να μαλακώσουν) και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Βάζουμε όσο νερό χρειάζεται να σκεπαστούν και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ψηθούν. Είναι απλά τέλειο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved