
Συνταγή για ταμπουλέ: Μάθετε το μυστικό της επιτυχίας
Το ταμπουλέ είναι μια Λιβανέζικη σαλάτα, που ολοένα κερδίζει έδαφος στη διατροφή των Ελλήνων. Είναι εύκολη και μπορεί να τη φτιάξει ακόμη και ο πιο αδέξιος στην κουζίνα.

Το μυστικό σε αυτή τη συνταγή βρίσκεται στον μαϊντανό και τη ντομάτα. Δείτε τι θα χρειαστείτε και πώς θα τη φτιάξετε!
Υλικά:
1/2 πακέτο πλιγούρι Fytro
1 ματσάκι μαϊντανό
2 μικρές ή μία μεγάλη ντομάτα
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι, πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
*Μπορεί κάποιος να προσθέσει ακόμη αγγούρι, μαρούλι ψιλοκομμένο ή και φέτα τριμμένη.
Εκτέλεση:
Βάζετε το πλιγούρι να πάρει μία βράση σε 700 ml νερό. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να φουσκώσει και να κρυώσει. Δοκιμάστε αν έχει μαλακώσει με ένα κουτάλι και σουρώστε πολύ καλά.
Βάλτε το σε ένα μπολ. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό σας και βάλτε τον στο μπολ.
Έπειτα ανοίξτε τις ντομάτες, ξεσποριάστε τις και κόψτε σε κύβους. Προσθέστε τις στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά σας. Αλατοπιπερώστε, ρίξτε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε.
Δοκιμάστε με ένα κουτάλι και αλατίστε ή προσθέστε λεμόνι αν χρειάζεται.
Καλή σας επιτυχία!
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.