
Ψητά αχλάδια με μέλι, μασκαρπόνε και φιστίκια Αιγίνης!
Είναι ίσως η πιο νόστιμη συνταγή για ψητά αχλάδια που θα φτιάξετε ποτέ!

Τι θα χρειαστείτε:
3 μεγάλα αχλάδια
2 κ.τ.σ βούτυρο
1/2 κούπα μέλι
1 συσκευασία μασκαρπόνε
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος
1 κούπα φιστίκια Αιγίνης χονδροκομμένα
λίγη κανέλα
Εκτέλεση
Πλύντε καλά τα αχλάδια σας, κόψτε τα στη μέση και αφαιρέστε τους τα κουκούτσια.
Βάλτε στο κέντρο λίγο βούτυρο όπως στο βίντεο και λίγο μέλι.
Ψήστε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά.
Μόλις ψηθούν, αφαιρέστε τα και αφήστε τα να κρυώσουν
Χτυπήστε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει. Έπειτα βάλτε τη βανίλια και το τυρί μασκαρπόνε.
Βάλτε στα αχλάδια μια με δύο κουταλιές από την κρέμα που ετοιμάσατε, πασπαλίστε με τριμμένα φιστίκια, κανέλα και λίγο μέλι.
Καλή... απόλαυση!!
Baked PearsHoney Drizzled Baked Pears w/ MascarponeFull recipe: http://taste.md/21XlU5Y
Δημοσιεύτηκε από Tastemade στις Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.