Μοσχαράκι σοφρίτο

Κερκυραϊκή συνταγή για ένα εύγευστο φαγητό που αρμόζει στο κυριακάτικο αλλά και το γιορτινό τραπέζι.

Μοσχαράκι σοφρίτο

Υλικά

1½ κιλό κιλότο μοσχαρίσιο, σε φέτες πάχους περίπου 2εκ.
3-4 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες
½ φλιτζάνι κρασί λευκό
½ φλιτζάνι ξίδι
4 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 φύλλα δάφνης (προαιρετικά)
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι για το τηγάνισμα

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved