Πρασοτηγανιά
Έχω δοκιμάσει δεκάδες τηγανιές στη ζωή μου, καθεμιά με διαφορετική γευστική άποψη. Η συγκεκριμένη προέκυψε σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Γουμένισσα από τον έμπειρο ιδιοκτήτη ενός καφενείου, ο οποίος ζητούσε ευκαιρία για μια καλή... τσιπουροκατάνυξη.
Υλικά
½ κιλό ψαχνό χοιρινό, από παντσέτα
2 πράσα, μόνο το άσπρο μέρος, καθαρισμένα καλά
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. γλυκού σπόρους κόλιανδρου
1 νεροπότηρο κόκκινο ξηρό κρασί
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο καυτερό
60γρ. μυζήθρα ώριμη, χοντροτριμμένη
αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr