Κουνέλι στη γάστρα με δεντρολίβανο και κρασί

Το μαρινάρισμα σε κρασί και το αργό μαγείρεμα στη γάστρα μπορεί να απαιτούν λίγο περισσότερο από το χρόνο σας, όμως το γευστικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Κουνέλι στη γάστρα με δεντρολίβανο και κρασί

Υλικά

1 κουνέλι
1½ κιλό πατάτες, σε χοντρά κομμάτια
1 κρεμμύδι, σε χοντρά κομμάτια
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 νεροπότηρο κρασί λευκό
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
10 μανιτάρια φρέσκα
2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ζεστό νερό
πιπέρια ανάμικτα (μαύρο, άσπρο, ροζ, πράσινο)
αλάτι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved