Παραδοσιακές enchiladas!

Πολλές φορές το μεξικάνικο φαγητό είναι δύσκολο να το γευτεί κανείς – κυρίως αν αποφεύγει τις πικάντικες γεύσεις, αλλά υπάρχουν συνταγές ιδανικές και βέβαια πολύ γευστικές.

Παραδοσιακές enchiladas!

Οι enchiladas είναι από αυτά τα πιάτα που μπορούν ακόμη και οι πιο περίεργοι να δοκιμάσουν

Για να φτιάξετε τη σως: Χρειάζονται πολλά υλικά ανακατεμένα. Από sour cream, πράσινες πιπεριές (εδώ ανάλογα με το πόσο αρέσουν τα καυτερά μπορείτε να διαφοροποιηθείτε), πράσινο κρεμμύδι, και κρέμα από κοτόπουλο σούπα είναι ιδανικά υλικά για να ανακατέψετε και να τη φτιάξετε.

Ελευθερία υπάρχει και στο εσωτερικό του σάντουιτς, αν θέλετε βάζετε κρέας κυρίως κοτόπουλο που μπορεί να σας έχει μείνει από προηγούμενες μέρες ή κάποιο άλλο είδος.

Βάζετε μια μικρή ποσότητα της σως στο κατσαρολάκι. Κι αυτό για να μπορείτε να τη μοιράσετε σε όλες τις στρώσεις φαγητού και να είναι πιο καλή η γεύση. Σε μια τορτίγια, βαλτε μία μικρή ποσότητα τυριού cheddar,τυλίξτε τη και βάλτε τη με το σημείο που ενώνεται προς τα κάτω. Ρίξτε την υπόλοιπη σάλτσα στο κατσαρολάκι και ρίξτε από πάνω κι άλλο τυρί της αρεσκείας σας. Βάλτε το στο φούρνο για 25 λεπτά ή μέχρι να το δείτε να παίρνει χρώμα. Βάλτε λίγη sour cream ακόμη από πάνω ή κάποια άλλη γαρνιτούρα που σας αρέσει περισσότερο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved