Μοσχαράκι με πατάτες και θυμάρι!

Ένα νόστιμο φαγητό για τέλειο μεσημεριανό γεύμα είναι το μοσχαράκι με πατάτες στον φούρνο.

Μοσχαράκι με πατάτες και θυμάρι!

Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή:

YΛΙΚΑ

- Ένα κιλό μοσχαράκι

- 6-7 πατάτες

- Θυμάρι

- Βούτυρο

- Αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σε σκόνη και έναν κύβο για μοσχάρι

- Χυμό δύο λεμονιών

Σιγοβράζετε το κρέας με αλάτι, πιπέρι και τον κύβο. Κόβετε τις πατάτες σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και αλατοπιπερώνετε. Μόλις βράσει το κρέας, κρατάτε το ζουμί σε ένα μπολ και το τσιγαρίζετε με λάδι και σκόρδο. Ρίχνετε τις πατάτες σε ένα πυρέξ μαζί με τρεις κούπες από το ζουμί που έχετε κρατήσει και το θυμάρι, ρίχνετε και το κρέας που έχετε τσιγαρίσει και από πάνω περιχύνετε με το βούτυρο, περίπου μισή κούπα. Ψήνετε για περίπου μια ώρα σε μεσαία θερμοκρασία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved