Κλασικό γιουβετσάκι με αρνάκι

Το νοστιμότερο κοκκινιστό το κάνει το αρνάκι ή το κατσικάκι κι αυτό σας το υπογράφω: γιατί γίνεται τρυφερό όσο να λιώνει με το πιρούνι και το λιπάκι του κάνει την πιο μελωμένη σάλτσα που δένει απόλυτα πάνω στο ζυμαρικό.

Υλικά

1 κιλό κατσικάκι ή αρνάκι σε μερίδες (μπούτι και χεράκι μαζί)
¾ του πακέτου κριθαράκι χοντρό
1 συσκευασία κονκασέ περασμένο από το μούλτι
3 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένο
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροκομμένο
1 φύλλο δάφνης
1 πορτοκάλι κομμένο στα 4 με τη φλούδα
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο ή 1 κουτ. σούπας βούτυρο
αλάτι, πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved