Σάντουιτς με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι και λαχανοσαλάτα

Αυτή η συνταγή θα διαψεύσει όσους νομίζουν ότι ένα σάντουιτς μπορεί να είναι μόνο πρόχειρο και γρήγορο γεύμα.

Υλικά

6 μεγάλα ψωμάκια για μπέργκερ
1.200γρ. μοσχάρι από σπάλα, σε μερίδες
6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι κρασί κόκκινο
4 φλιτζάνι ζωμό βοδινού
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για την σαλάτα
200γρ. λάχανο άσπρο, ψιλοκομμένο για σαλάτα
200γρ. λάχανο κόκκινο, ψιλοκομμένο για σαλάτα
2 καρότα μέτρια, τριμμένα στη χοντρή πλευρά του τρίφτη
2 τρυφερά κλωνάρια σέλερι, καθαρισμένα από τις ίνες τους, σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι φύλλα από ψιλοκομμένο μαϊντανό
3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Δείτε τη διαδικασία στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved